Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

6 Μαΐου 2024
15.9 C
Corfu

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Στον τελικό Θιναλιακός με Αστέρα Πετριτή

Διαβάστε ακόμα

Νίκησαν Κρόνο 2-0 και Αναγέννηση Περ. 3-0

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Οι δυο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στην Α1 της ΕΠΣΚ, ο Θιναλιακός και ο Αστέρας Πετριτή, θα το κάνουν και για το κύπελλο, αφού προκρίθηκαν στον τελικό μετά τις νίκες τους επί του Κρόνου και της Αναγέννησης Περιβολίου αντίστοιχα. Αναλυτικά:

Θιναλιακός –Κρόνος 2-0
Ο Θιναλιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει σε τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΚ, αφού στον 2ο παιγνίδι του ημιτελικού κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 εις βάρος του και με νίκη 2-0 απέκλεισε και τον Κρόνο.

Ο Θιναλιακός μπήκε δυνατά στο ματς στο 12΄με τον Κλ. Μπάρντι έκανε το 1-0, ενώ στο 15΄είχε δοκάρι ο Κρόνος με τον Μουζακίτη και στην επαναφορά της μπάλας ο Παπαστεργίου την έστειλε στα δίχτυα, ο διαιτητής Νικόπουλος έδειξε σέντρα, αλλά ο βοηθός Μιχαλάς σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ.

Στο 67΄ με τον Ερ. Μπάρντι έγινε το 2-0, ο σκόρερ από μακριά «κρέμασε» τον Βάρελη, και στο 90΄ ο Βιτουλαδίτης πάνω στη γραμμή έσωσε σέντρα σουτ του Μουζακίτη και κράτησε την πρόκριση για την ομάδα του.

Θιναλιακός (Π. Κορομπόκης): Αργυρός, Κροκίδης, Αρμένης, Ματσοβίλα, Πάκος, Αγόρας, Κούδας, Μπάρντι Ε., Κλ., Παπαρούνας, Κριεζής (έπαιξαν και οι Σόκαλης, Γραμμένος Π., Βιτουλαδίτης, Λυκόκας).

Κρόνος (Ι. Χονδρογιάννης): Βάρελης, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Ντερτιλής, Αχείμαστος, Χατζηδημητρίου, Κόλλινς, Κονισπολιάτης, Κατσιαμήτας, Παπαστεργίου, Μουζακίτης (έπαιξαν και οι Χαρτσιάς, Κάνεφ, Νταντίδης, Σπαχίου).

Αστέρας Πετριτή –Αναγέννηση Περιβολίου 3-0

Ο Αστέρας Πετριτή είχε κερδίσει 1-0 στο Περιβόλι και στην έδρα του κόντρα στην Αναγέννηση του έφτανε και η ισοπαλία, αλλά μπήκε αποφασισμένος να κερδίσει και να μην δώσει δικαιώματα στην αντίπαλό του. Έχοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο μπόρεσε στο 24΄με τον Δ. Ίσερη να ανοίξει το σκορ και να ανοίξει το δρόμο για τον τελικό.

Η Αναγέννηση έδειξε ότι μετά το γκολ δεν είχε την ψυχολογία να αντιδράσει, με τον Αστέρα να είναι καλύτερος και στην επανάληψη με τέρματα των Δ. Στούπα στο 56΄ και αυτογκόλ του Γιαννόπουλου πέντε λεπτά αργότερα να γίνει το σκορ 3-0 και πανηγυρικά η ομάδα του Β. Ξάνθη να φτάσει στον τελικό.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Στις φλόγες τυλίχθηκε το δελφίνι που εκτελεί δρομολόγια Κέρκυρα – Αγίους Σαράντα

Το δελφίνι που εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Άγιοι Σαράντα-Κέρκυρα τυλίχτηκε στις φλόγες, λίγο μετά την άφιξή του στους Αγίους...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img