Ούτε στον… χειρότερο εχθρό του δεν μπορεί να ευχηθεί κάποιος αυτό που έχει πάθει ένα ζευγάρι στην Αγγλία, που προγραμμάτισε τον γάμο του το Σάββατο (1/6), ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League. Τα πράγματα… χειροτερεύουν περισσότερο, αν αναλογιστούμε πως ο γαμπρός είναι οπαδός της Τότεναμ, η νύφη φίλαθλος της Λίβερπουλ.

Δηλαδή θα διεκδικήσουν στη Μαδρίτη το βαρύτιμο τρόπαιο οι αγαπημένες τους ομάδες. Αποφάσισαν, μάλιστα, προκειμένου να… σώσουν το γάμο τους να προβάλουν τον τελικό σε γιγαντοοθόνη, καθώς δεν πήγαινε κανείς καλεσμένος.

Μιλάμε για τον Τζέιμς Αλεξάντερ και την Άμπι Νόρμαν, που όταν όριζαν το γάμο τους, φυσικά δεν περίμεναν να παίξουν στον τελικό οι αγαπημένες τους ομάδες. Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο να παντρευτούν χωρίς τους φίλους τους και τους συγγενείς τους, αποφάσισαν να μετατρέψουν τη δεξίωση τους σε… σπορτς μπαρ με γιγαντοοθόνη που θα μεταδίδει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ. Οπότε αντί για χορό θα έχουμε πανηγυρισμούς και… κλάματα.

Οι δυο τους μίλησαν στο «ITV», φορώντας, μάλιστα, τις φανέλες των αγαπημένων ομάδων τους. «Το συζητούσαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν οι ομάδες μας άρχισαν να προχωρούν, αλλά δεν το πιστεύαμε. Όμως από το βράδυ που και η Τότεναμ προκρίθηκε στον τελικό, το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει από φίλους και των δύο που είχαν τρελαθεί», είπαν μ’ ένα… στόμα.

Αμφότεροι ξεκαθάρισαν ότι δεν σκέφτηκαν να αναβάλλουν το γάμο τους και επισήμαναν: «Απλά καταλάβαμε ότι θα πρέπει να δείξουμε τον αγώνα την ώρα της δεξίωσης. Τα τραπέζια έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε στη μία πλευρά να είναι οι οπαδοί της Τότεναμ και στην άλλη της Λίβερπουλ και ο χώρος θα θυμίζει περισσότερο σπορτς καφέ παρά γαμήλια δεξίωση».