Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του ΚΓΣ  που την χρειαζόταν, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και κατόπιν για τους δυο πολύτιμους βαθμούς. «Νίκη με καλή εμφάνιση ήταν το ζητούμενο και τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν. Οι αγώνες play off έχουν δρόμο ακόμη και πρέπει να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις..» δηλώνει ο κόουτς κος Φάμπατς και συνεχίζει «… τώρα μπροστά μας έχουμε το διπλό παιγνίδι το Σαββατοκύριακο με τον Ορφέα Σουρωτής. Μια εξίσου σοβαρή και γρήγορη ομάδα. Το ζητούμενο όμως είναι η δική μας απόδοση και αυτό θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα».

Να σημειώσουμε ότι ο Ορφέας Σουρωτής πρότεινε να διεξαχθούν και τα δυο παιγνίδια στην Κέρκυρα με τους Κερκυραίους να αναλαμβάνουν τα έξοδα διαιτησίας γραμματείας και γιατρών.

Τα πεντάλεπτα 1-4, 3-7, 3-9, 6-12,7-14, 9-18ημίχρονο. Και 10-18,12-19, 12-22, 13-26, 15-28 και τελικό 18-30. Οι ποινές 1-2 και τα πέναλτι 2/2και 2/4 . Διαιτητές Λινάρδος Ν και Νικολαΐδης Δ από Βέροια.

Ελπίδες Αμυνταίου (Κιοσσές Μ) Αντώναρου Α, Βασιλείου Ε 2, Ελευθεράκη Α, Ηλεκτρίδου Φ, Κακλίδου Α, Καπετανόπουλου Ξ 5, ΚουτσουρίδουΣ, Κουτσουρίδου Α 1, Μιτις ε, Μίτις Μ 2, Μπούρη Σ 1, Ντίνα Ε 1, Πανταζή Σ3, Παρχαρίδου Μ 2 και Παναταζή Π 1

Κερκυραϊκός ΓΣ (Φάμπατς Ζ) Πλασκασοβίτη Θ, Μάμαλου Ε 1, Κουρκούλου Χ 3, Μπίμπα Γ 3, Σκουρταί Α 5 , Κουρκούλου Μ5, Σκορδίλη Θ, Βάπτισμα Ι 2, Κοντούλη α και Μάστορα Α 11.

Μαζί με την γυναικεία ομάδα ταξίδεψε και η ομάδα Παγκορασίδων που έδωσε φιλικό παιγνίδι με την αντίστοιχη της οικοδέσποινας ομάδα. «….δεν ξεχνάμε τον βασικό μας στόχο που είναι οι υποδομές με κατεύθυνση μαζική και συγχρόνως ανάδειξης των νέων ταλέντων που θα στελεχώνουν τις ομάδες μας τις αγωνιστικές» τονίζει ο κος Πέρρος , συντονιστής των τμημάτων χάντμπολ του Κερκυραϊκού ΓΣ και συνεχίζει … «δουλειά επίπονη όσο όμως και αναγκαία, ειδικά για το άθλημα στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Κέρκυρα, όπου είναι μακριά από τα κέντρα τα αστικά των οποίων οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν ό,τι καλύτερο από την περιφέρεια ιδιαίτερα όταν ενηλικιώνονται και μετακομίζουν λόγω σπουδών κυρίως. Όλη η  Ελλάδα έχει και από έναν ή μία Κερκυραία χαντμπολίστρια. Είναι λοιπόν μονόδρομος η επιλογή του στόχου της απόλυτης προτεραιότητας στις υποδομές. Επόμενη έξοδος είναι στις 2 Απρίλη στην Βέροια με κορίτσια 10 και 11 ετών, με την ευκαιρία του εκεί αγώνα της ομάδας μας στην Α2 κατηγορία»

Play off  Β εθνικής χάντμπολ

Ήττα για τον Κερκυραϊκό στην Θεσσαλονίκη

ΑΟ Εκμάθηση Αθλημάτων Θεσσαλονίκης – Κερκυραϊκός ΓΣ 36-22

Η καλή εμφάνιση στο Α ημίχρονο δεν ήταν ικανή για θετικό σκορ στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Κερκυραϊκού στην Θεσσαλονίκη, Η ομάδα της Κέρκυρας με σοβαρές ελλείψεις μπήκε στον αγωνα με ενθουσιασμό και στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν γκολ με γκολ με την γηπεδούχο να προηγείται στο ημίχρονο 13-12. Οι δυνάμεις όμως δεν ήταν αρκετές να αντέξει την πίεση στο Β ημίχρονο , έτσι το σκορ διαμορφώθηκε στο τελικό 36-22.  Να σημειώσουμε ότι ο ΚΓΣ  έφθασε στο γήπεδο πέντε μόλις λεπτά πριν την καθορισμένη έναρξη, ενώ οι γηπεδούχοι και η διαιτησία συνήνεσαν στην παραχώρηση 15 λεπτών για την προετοιμασία. Επίσης οι παράγοντες της Κέρκυρας θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια την γηπεδούχο ομάδα για την φιλοξενία της και επιφυλάσσονται για τον αγώνα εντός  Κέρκυρας .

Τα πεντάλεπτα  2-1, 3-5, 6-7, 8-7, 10-10, ημ 13-12, 16-13, 20-16, 24-16, 27-18, 33-20, και τελικό 36-22.

Ποινές 3-3 , πέναλντυ 2/2 και 1/1

Διαιτητές ΒαγγελτζίκηΣ και ΤορνικίδηΣ Π Θεσσαλονίκης

Εκμάθηση Αθλημάτων (Μασλαρινός Δ) Κοπαίδης Σ 7, ΓΜασούρας Α, Θαναηλάκης Σ 4, Παπαμάρκος Π 2, Λυμπούδης Κ 1, Λόγια Π 4, Μπαμπλέκης δ 1, Ιμσιρίδης Θ 5, Ντιτερέγιερ Ν 4 και Ιμσιρίδης Κ

Κερκυραικός ΓΣ (Πέρρος Ν) Κουρτέσης Θ 6, Κούρκουλος Κ 4, Σιδέρης Κ 3, Ασμάνογλου Χ4, Μπόχτης Δ, Σκορδίλης Π 1, Ντούκο Λαέρτης 1, Ρίκος Μ , Ξενίδης Μ 3, Μεσημέρης Σ και Κατσικώστας Π.

Το επόμενο Σάββατο υποδέχεται την ομάδα από την Αγριά Βόλου.