Σήμερα βρέθηκαν οι δικαιούχοι στο γραφείο του Δημάρχου στις 6 το απόγευμα όπως είχαν συμφωνήσει εχθές μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε το START απο τους δικαιούχους, το κλίμα ήταν θερμό και μετά από μία ήρεμη συζήτηση ο δήμαρχος δήλωσε πως από τις εννέα οικογένειες το πιο σοβαρό πρόβλημα στέγασης το έχουν οι τέσσερεις οικογένειες.

Υπάρχουν λοιπόν σύμφωνα με τον δήμαρχο δύο σπίτια που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο από τις τέσσερεις οικογένειες τα οποία θα περάσουν να τα δουν αύριο.

Υπάρχουν όμως «μάλλον» αλλά δύο σπίτια έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα οπού έχει υπόψη ο Δήμαρχος, στα οποία βέβαια χρειάζονται κάποιες επισκευές.

Υπήρξαν όμως δικαιούχοι εθελοντές οικοδόμοι οπού μπορούν να φτιάξουν τα σπίτια έτσι ώστε να είναι κατοικήσιμα και να μπορούν να μείνουν γι αυτούς τους έξι μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο.

Σημαντικό είναι όμως σύμφωνα και με τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών πως η πλειοψηφία συμφώνησε ότι αν το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο θα μπουν όλοι μέσα.

Οι υπόλοιπες πέντε οικογένειες θα φιλοξενηθούν από συγγενείς και φίλους, θα ανεχτούν την κατάσταση όπως ανέφεραν και θα κάνουν υπομονή και αν χρειαστεί θα κοιμηθούν ακόμη και στρωματσάδα.