Με ανακοίνωση ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας για την λήξη του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόληση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Βίδο. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

Με  αφορμή  τη  λήξη του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε χθες στο Βίδο , με την παρουσία της Δημάρχου Μερόπης  Υδραίου  και γονέων των παιδιών,  μια όμορφη γιορτή  με χορευτικά,  μουσική και θεατρικά δρώμενα, από τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν  στο πρόγραμμα.

Στο φετινό πρόγραμμα «Καλοκαίρι στο ΒΙΔΟ 2022», που σκοπό είχε την κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία των παιδιών, με τη συμμετοχή τους, σε αθλητικές και αισθητικής αγωγής, δραστηριότητες, συμμετείχαν  100  παιδιά ημερησίως, ηλικίας 6-13 ετών

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στον Δήμο   και τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.   «Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι γονείς. Αυτή η εμπιστοσύνη και το χαμόγελο των παιδιών στο τέλος της ημέρας, μας δημιουργούν την ευθύνη και την υποχρέωση  να προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες μας», ανέφερε η κ. Υδραίου.

Τέλος η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον υπεύθυνο για την Νησίδα Βίδο και τις κατασκηνώσεις  Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Μελίδη   για την επιτυχία του προγράμματος και  για την προσπάθειά του, όλο αυτό το διάστημα,  που ήταν  το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στο ΒΙΔΟ 2022» σε εξέλιξη.