Ειλικρινά τι να πρώτο σχολιάσει κανείς.. Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει; Τόση ανικανότητα πια; Κάψε το, πούλα το, γκρέμισε το, αλλά πες το.

Κλαδιά σπάνε, ιστορικά μνημεία πέφτουν και καταστρέφονται, σκουπίδια παντού που αναφλέγονται αλλά και φωτιές γενικού τύπου σε υψίστης σημασίας φυσικές περιοχές… Παρένθεση: ομάδες Ματ φυλάσσουν τα σκουπίδια, στην Νότια Κέρκυρα. Τα σχόλια δικά σας….

Η πρώτου βαθμού αυτοδιοίκηση μολοταύτα ράβει τα κουστούμια της για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ρωτάω εγώ όμως τώρα, τι θα έχει απομείνει για να εντάξετε στα «φλογερά» και πολλά υποσχόμενα λόγια σας;

Σχεδιασμός πουθενά. Εξαθλίωση η μόνη λέξη που αποδίδει την πραγματικότητα, ντροπή το συναίσθημα των πολιτών, των ευσυνείδητων πολιτών, μην μπερδεύεστε. Δεν ανήκετε  μάλλον σε αυτούς.

Δέσμιοι οι Κερκυραίοι, έρμαια των πολιτικών ορέξεων σας. Η χειρότερη όλων των εποχών, από όσο θυμάμαι, η διαχείριση σας. Βαλιτσούλα φτιάξαμε για να πάμε να διαφημίσουμε το τουριστικό μας προϊόν; Να σας θυμίσω ότι δεν πάτε ταξίδι αναψυχής για doltce vita, πρέπει να έχεις προϊόν, φετινό, τωρινό… όχι last year…

Μην βιαστείτε να κατηγορήσετε πάλι τους κακούς δημοσιογράφους.

Η δουλειά μας είναι η καταγραφή και η ορθή ενημέρωση των πολιτών για τον δήμο τους αλλά και πέρα από τα κλειστά αυτά σύνορα. Η δική σας αλήθεια δουλειά έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι; Επειδή είστε και ακριβοπληρωμένοι με παχουλούς αυτοδιοικητικούς μισθούς. Μήπως από το πολύ βάρος δεν μπορείτε να πάρετε τα ποδιά σας; Ρητορικό και ειρωνικό κατά πολύ το ερώτημα αλλά περικλείει όλη την αγανάκτηση τούτου του τόπου.

Κύριοι  δίνετε δικαιώματα… Φτάνει πια!