Με τις σχολικές, καλοκαιρινές διακοπές να ξεκινούν, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η easyJet προετοιμάζεται για το πιο πολυσύχναστο Σαββατοκύριακο του έτους. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία είναι έτοιμη να μεταφέρει περισσότερους από 135.000 επιβάτες, από το Ηνωμένο Βασίλειο, σε περισσότερες από 80 διαδρομές, σε “πράσινους” και “πορτοκαλί” προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους η Αθήνα και η Κέρκυρα.

Συνολικά, 251 πτήσεις θα εξυπηρετήσουν δημοφιλείς προορισμούς, ανάμεσά τους η Αθήνα και το νησί της Κέρκυρας, αλλά και η Μάλτα, η Μάλαγα στην Ισπανία, η πόλη Φάρο, η Μαδέρα και η Λισαβόνα στην Πορτογαλία.

Η αεροπορική εταιρία πρόκειται να μεταφέρει περισσότερους από 7.000 επιβάτες αυτό το Σαββατοκύριακο από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, σε προορισμούς, τόσο της “πράσινης”, όσο και της “πορτοκαλί” ταξιδιωτικής λίστας του Ην. Βασιλείου.

Πτήσεις προς προορισμούς όπως η Ίμπιζα, η Κέρκυρα, το Αλικάντε και η Τενερίφη είναι ακόμη διαθέσιμες, αυτό το καλοκαίρι, με το κόστος του εισιτηρίου απλής μετάβασης να ξεκινάει από 22,99 £.

Ο Ali Gayward, διευθυντής της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: “Με τις σχολικές διακοπές να ξεκινούν γι’ αυτό το καλοκαίρι στο Ην. Βασίλειο, αυτό το Σαββατοκύριακο πρόκειται να είναι το πιο πολυσύχναστο Σαββατοκύριακο, μέχρι στιγμής, για τη φετινή χρονιά και ανυπομονούμε να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε αυτό το πολυαναμενόμενο ταξίδι ή να τους ξανά ενώσουμε με τα αγαπημένα τους πρόσωπα”.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ