«Αγαπητοί συμπολίτες,
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον καθένα και την καθεμία από εσάς ξεχωριστά, που με τιμήσατε για άλλη μια φορά με την ψήφο σας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η εκλογή μου αποτελεί ύψιστη τιμή και συνιστά βαριά ευθύνη απέναντι σε όλους τους συμπατριώτες μου και θέλω να επαναλάβω ότι θα είμαι βουλευτής όλων Λευκαδίων και όλων των πολιτών του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού, πέρα από κόμματα και παρατάξεις.

Δεσμεύομαι απέναντι σε όλες και όλους να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να διεκδικώ, με όλες μου τις δυνάμεις, για τα δίκαια και συμφέροντα του τόπου μας.

Φίλες και φίλοι,
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επέλεξαν το δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι νίκη όλων των Ελλήνων.

Είναι μια νίκη που θα οδηγήσει σε συνεχόμενες νίκες για την ελληνική κοινωνία, την κατάκτηση ενός καλύτερου μέλλοντος και της προοπτικής ότι η ζωή για τους Έλληνες, θα είναι δίκαιη, με ασφάλεια και ευημερία.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς. Τώρα είναι η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε σκληρά. Για να δούμε επιτέλους την Ελλάδα και τη Λευκάδα να κατακτούν τις θέσεις που αξίζουν.