Στις αρχές Οκτωβρίου του 2020 με την συμπλήρωση 40 χρόνων της κατάρριψης του Παγκοσμίου Ρεκόρ του Αρσένη Τσιμίνου , είχα απευθυνθεί προς κάθε Πολιτικό και Θεσμικό παράγοντα για τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών-ιων Στίβου,  που τα τελευταία χρόνια σημείωσαν τεράστιες επιτυχίες σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.

  Μάλιστα είχα αναφέρει ότι οι αθλητές-ιες Στίβου ταλαιπωρούνται και υποφέρουν καθημερινά με δύσκολες  έως απαράδεκτες συνθήκες προπόνησης χωρίς αθλητικό εξοπλισμό έχοντας συμμάχους  την ψυχή τους , την αγάπη τους , το πάθος τους ,το όνειρο τους , τις οικογένειες τους , τους προπονητές τους , τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ.

  Είναι αυτοί με τα υψηλά ιδανικά που δοξάζουν την Πατρίδα μας , που αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία μας , που γίνονται η αιτία να αναρτηθεί η Ελληνική Σημαία και να ανακρουσθεί ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος.

  Σας είχα παρακαλέσει ότι εάν έχετε ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ  να κάνετε κάτι γι΄ αυτά τα παιδιά . Δεν μας αρκεί η συμπάθεια σας , ο θαυμασμός σας  και η αναγνώριση σας , Χρειαζόμαστε  σχεδιασμό , έλεγχο , ταχύτητα εκτέλεσης και επίλυσης των προβλημάτων που χρόνια υπάρχουν.  Δυστυχώς δεν έγινε τίποτε.

   Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες  πρόκρισης και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Αγωνιστικού Αθλητισμού και ζητήσαμε ως ΣΕΓΑΣ αθλητικό υλικό για τις ανάγκες του Στίβου.

  Έχουμε αθλητές υψηλών προδιαγραφών και δεν έχουμε τα βασικά όργανα των αγωνισμάτων τους. Όπως για τους δρόμους με  Φυσικά Εμπόδια που δεν υπάρχουν καθόλου. Κάνουμε έκκληση να υλοποιήσουν με συνοπτικές , νόμιμες  και διαφανείς διαδικασίες και να μας προμηθεύσουν τα 5 εμπόδια των 2000, 3000 με Φ.Ε  για να μην γίνουμε Πανελλαδικά ρεζίλι  και μην μας πουν ότι δεν μπορούν να βρουν 10.000 ευρώ , εντάσσοντας σε κάποιο έργο η κωδικό τη δαπάνη.

  Ο Λαός πλέον δεν το πιστεύει . Ας κοιταχτούν στον καθρέπτη τους να κάνουν την αυτοκριτική τους  διαφορετικά δεν έχουν ούτε ΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

  Σήμερα η Νεολαία , ο Αθλητισμός  και η κοινωνία γενικότερα χρειάζονται την ευαισθησία τους και την βοήθεια τους.

  Εξυπακούεται ότι έχουμε παντελή έλλειψη οργάνων προπόνησης και αγώνων και ισχύει το αίτημα μας για την προμήθεια τους από την  Περιφέρεια και την Διοίκηση του Ε.Α.Κ Κέρκυρας

  Παρακαλούμε και περιμένουμε κάθε θεσμικό , πολιτικό και κοινωνικό φορέα η παράγοντα ΑΜΕΣΑ να κάνει κάτι.  

 

Ο Τεχνικός Σύμβουλος

Νίκος Μόσχος