Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Η στήριξη και η εξάπλωση του αθλητισμού αποτελεί βασικό στόχο της πολιτικής μας, διότι θέλουμε τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με τα οφέλη της άθλησης από όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία»

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του, εκπρόσωποι της Κερκυραϊκής Ένωσης Χειροσφαίρισης ο «ΦΑΙΑΚΑΣ».

Οι εκπρόσωποι του Προεδρείου ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τη συνεχή και επιτυχημένη πορεία της ομάδας , επισημαίνοντας ότι ο «ΦΑΙΑΚΑΣ» διεκδικεί την άνοδό του στην Α1 αγωνιστική δίπλα σε ιστορικά σωματεία της χώρας.

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα δηλώνοντας ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στο έργο τους. Εξέφρασε δε την πρόθεσή του για την από κοινού συνδιοργάνωση  ενός Τουρνουά  Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων , ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του Προεδρείου.

«Ο αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού που υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια. Με την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων, με τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, με την υποστήριξη σε αθλητικούς συλλόγους και φορείς, προσπαθούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια των τοπικών αθλητικών φορέων για τη μαζική συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών στον αθλητισμό», δήλωσε ο κ.Γαλιατσάτος.