Έτοιμος να σαλπάρει είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τη νέα του εκπομπή “Fishy”. Μία ολόφρεσκη ταξιδιωτική εκπομπή, την οποία θα παρακολουθούμε από το MEGA, τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Φυσικά, δε θα είναι μόνος του σε αυτό το ταξίδι, καθώς οι καλεσμένοι προβλέπονται αρκετοί.

Φίλοι, γνωστοί, αλλά και πρόσωπα με τα οποία δεν είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μέχρι και σήμερα, θα σαλπάρουν με τον παρουσιαστή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να μεταφέρει την μεγάλη του αγάπη στην οθόνη: Το ψάρεμα! Μία νέα εκπομπή γεμάτη γαλάζιο, έρχεται για να μας ταξιδέψει. Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος και ποιος ο προορισμός τους;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή Fishy

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Fishy

Μέσα από μία ανάρτηση στα Social Media, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδειξε έναν από τους πρώτους καλεσμένους της εκπομπής του! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται στο Fishy, εξερευνώντας την Κέρκυρα και τα όμορφα τοπία της. Οι δύο φίλοι ανέβασαν μία φωτογραφία, με τη λεζάντα:

«Πανδαισία χρωμάτων! Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω τι εκπομπή θα κανείς»

Στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, εκτός από ταξίδια και άφθονο ψάρεμα, θα πάρουμε και μία μικρή γεύση από την ιστορία της κάθε περιοχής, αλλά και από τις τοπικές γεύσεις της. Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να βιώνει κάτι εντελώς καινούργιο και διαφορετικό. Το κοινό ανυπομονεί να τον δει σε νέες περιπέτειες!

 

 Youfly.com