Στην υπόθεση Novartis και στην κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Σκάνδαλο Novartis, όπως γίνεται λόγος, δεν υπάρχει, εφόσον δεν υπάρχει υλικό που να το στοιχειοθετεί» τόνισε μιλώντας στον Blue Sky και στην εκπομπή «Παρεμβάσεις», ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, ίδιος διερωτήθηκε γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν είχε κληθεί να καταθέσει ο κ. Φρουζης. Υπενθυμίζεται ότι χθες, στην εισαγωγική του κατάθεση, ο Κωνσταντίνος Φρουζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που του άσκησε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Κατά τον κ. Φρουζή η κυρία Τουλουπάκη τον πίεζε να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα.
Γεωργιάδης για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και μεταναστευτικό

Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες, είτε γίνονται σε πανεπιστήμια, είτε σε σχολεία. Ερωτηθείς για το μεταναστευτικό, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι μέχρι το Μάρτιο η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί, ενώ τέλος, σε ότι αφορά στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν ξεκινήσει οι μπουλντόζες.

Πηγή : iefimerida.gr