Η χώρας μας βρίσκεται εν μέσω μια πανδημίας .

Όλοι μας πιστεύω έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την υγεία μας , την ασφάλεια μας , την ασφάλεια της χώρας μας την εξυπηρέτηση μας και την ενημέρωση μας.

Γιατί μπορεί εμείς να μένουμε σπίτι και έτσι πρέπει να γίνει αλλά κάποιοι άλλοι είναι εκεί για εμάς μακριά για ώρες και μέρες κάποιοι από τις οικογένειες και τα παιδιά τους…

Γιατροί , νοσηλευτές , προσωπικό ΕΚΑΒ , αυτό το διάστημα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοιο . Το σύστημα υγείας στη χώρα μας πρέπει να μείνει όρθιο. Δεν φεύγουν από το μυαλό μου οι εικόνες με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές άλλων χωρών που περνούν πολύ δύσκολες στιγμές.

Σώματα ασφαλείας , στρατός , πολεμικό ναυτικό και αεροπορία . Η σκέψη είναι σε όλους αυτούς που εν μέσω πανδημίας είναι εκεί έξω για τη δική μας ασφάλεια. Φυλάνε τα σύνορα μας και είναι στην πρώτη γραμμή .

Αλλά και ένα “ευχαριστώ” σε όσους εν μέσω κορονοιου εργάζονται για την δική μας εξυπηρέτηση , φαρμακοποιοί , εργαζόμενοι σε super markets , σε άλλες επιχειρήσεις αλλά και υπηρεσίες . Εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της αυτοδιοίκησης και στα μέσα μαζικής μεταφοράς .

Επίσης συνάδελφοι δημοσιογράφοι οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και μας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις και πραγματικά η μάχη της ενημέρωσης αυτό το διάστημα είναι μεγάλη.

Όλους του παραπάνω τους ευχαριστούμε γιατί στις δύσκολες στιγμές που ζούμε είναι εκεί για εμάς και για όλο τον κόσμο.

Κι αν ξέχασα κάποιους να αναφέρω κι αυτούς τους ευχαριστούμε .Όποιον είναι εκεί έξω στη μεγάλη μάχη που δίνει και η χώρα μας τον ευχαριστούμε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !