Ανακοίνωση σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ, καλώντας όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και ενημερώνοντας ποια εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν στην Κέρκυρα.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Η εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου επιθυμούμε να αποτελέσει αφετηρία για την ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, ώστε να καταστεί ξανά κυρίαρχη πολιτική δύναμη και να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην πολιτική ζωή του τόπου.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Συντονισμού Κέρκυρας απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος και σε όσους δημοκρατικούς πολίτες επιθυμούν με τη συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος και   να προσέλθουν στα Εκλογικά Κέντρα που θα λειτουργήσουν σε έξι (6) σημεία της Κέρκυρας και ένα (1) στους Παξούς.

 

Συγκεκριμένα, εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν:

 

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας:

  1. Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας όσων το πατρώνυμο αρχίζει από Α μέχρι Κ.
  2. Αίθουσα Παλαιάς Νομαρχίας όσων το πατρώνυμο αρχίζει από Λ μέχρι Ω, καθώς και όσοι αντιμετωπίζουν Κινητικά προβλήματα.
  3. Δημοτικό Κατάστημα Σκριπερού

 

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας:

Αίθουσα Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αχαράβης.

 

Δήμος Νότιας Κέρκυρας:

  1. Αργυράδες: Δημοτικό Κατάστημα Αργυράδων.
  2. Λευκίμμη: Γυμνάσιο Λύκειο Λευκίμμης Αίθουσα Λόγου και Τέχνης.

 

Δήμος Παξών:

Δημαρχείο Γαίου.

 

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στον πρώτο γύρο οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα διευκολύνονται από τα παραπάνω  και να καταβάλλουν το ποσόν των τριών (3) Ευρώ ,ώστε  να καλυφθούν τα έξοδα της εκλογικής διαδικασίας.

Εφόσον δεν αναδειχθεί πρόεδρος κατά την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου 2021 η διαδικασία θα επαναληφθεί σε δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων  την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, κατά την οποία δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών (5/12/2021), με βάση το σχετικό μητρώο ψηφισάντων που θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

 

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή Συντονισμού Κέρκυρας

Ο Γραμματέας

Νίκος Τησαρχόντου.