Το μήνυμά της για το άνοιγμα των σχολείων έστειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Αναφερόμενη στο πρώτο κουδούνι στα σχολεία, που έγινε με μάσκες, αντισηπτικά και θερμομέτρηση, η υπουργός επισήμανε ότι «επιστρέφουμε στα θρανία τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους δασκάλους και τους καθηγητές μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Μαθαίνουμε ασφαλείς».

Η κυρία Κεραμέως ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλες και σε όλους, τονίζοντας ότι οι προτεραιότητες είναι δύο: αφενός, να συνεχιστεί όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η «απαραίτητη για όλους εκπαιδευτική διαδικασία», αφετέρου να προστατευτεί η «πολύτιμη υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας, των οικογενειών μας».

«Μια νέα χρονιά ξεκινά, γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας», υπογραμμίζει η κ. Κεραμέως, και καταλήγει: «Τους περασμένους μήνες δοκιμαστήκαμε πολύ. Ομως προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε τις συνήθειές μας και βγήκαμε νικητές. Ετσι και τώρα, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους! Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και προκλήσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι! #ΜαθαίνουμεΑσφαλείς

Gepostet von Niki Kerameus am Sonntag, 13. September 2020

Πηγή: iefimerida.gr