Τον Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα 1η Φλεβάρη αναμένεται να επιστρέψουν στο νησί οι συντελεστές για να συνεχιστούν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειρά “8 λέξεις” που προβάλετε στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

 

«8 λέξεις» – Η υπόθεση

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες.

Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του σηματοδοτούν την αρχική πλοκή της ιστορίας.

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί και κάθε μία από αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν οι ήρωες μέχρι σήμερα, και το αύριο γι’ αυτούς θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο ερωτική έξαψη, πάθος και όνειρα, που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν.

8 Λέξεις

Ο κάθε ήρωας καλείται να κάνει μια καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο, καθώς σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του θα του ζητείται να ερμηνεύσει αυτές τις «8 λέξεις» που είναι το «κλειδί» αυτής της περιπέτειας!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου. Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου. Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Πέμη Ζούνη, Ειρήνη Καραγεώργη, Κούλλης Νικολάου, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, Ιάσονας Παπαματθαίου και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.