Ενώ πριν λίγες μέρες ο Κώστας Αγάθος, της διοίκησης του ΕΑΚΚ, διαβεβαίωνε στην εκπομπή Αθλολογίες (Δευτέρα 26/9/22) ότι δεν πρόκειται να κλείσει ούτε μια μέρα το κολυμβητήριο φέτος γιατί εχει μεριμνήσει η διοίκηση γι αυτό, η αρχή της χρονιάς δεν φαίνεται να γίνεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ηδη η μικρή πισίνα έκλεισε και ολα τα παιδιά που είχαν ξεκινήσει την κολύμβηση στα τρία σωματεία του νησιού, σταμάτησαν, με τους γονείς να βρίσκονται ακόμη μια φορά μπροστά σε μια προβληματική κατασταση.

Οι δυο βάνες, που βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο και δίνουν το έναυσμα για τη λειτουργία της γεννήτριας που ζεσταίνει τη μικρή πισίνα, έχουν “κολλήσει”, καθώς το προηγούμενο διάστημα δεν χρησιμοποιήθηκαν. Κι αφού κανένας τόσους μήνες δεν έκανε τον κόπο να κοιτάξει αν δουλεύουν, διαπιστώθηκε εσχάτως ότι χρειάζονται αντικατάσταση.

Μέχρι να γίνει η αντικατάσταση των δύο βανών, η μικρή πισίνα δεν θα φιλοξενεί παιδιά.

Όλη αυτή η κατάσταση απομακρύνει τα παιδιά από το κολυμβητήριο, καθώς κάθε χρόνο υπάρχουν προβλήματα τα οποία δεν λύνονται άμεσα και χάνεται μεγάλο μέρος της εκμάθησης και προπόνησης των αθλητών.

ΜΑΤΟΥΛΑ ΑΝΔΡΙΩΤΗ