Στη δημοσιότητα έδωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας την απάντηση του  προς τον Βουλευτή Αλέκο Αυλωνίτη , σχετικά με την πρόταση του βουλευτή για κοινή σύσκεψη όλων των αρμοδίων για το φλέγον θέμα των απορριμμάτων .

Η απάντηση:

Προς  το βουλευτή Κερκύρας,

κ. Αλέκο Αυλωνίτη

Αγαπητέ Αλέκο,

Κατανοώ το ενδιαφέρον σου για το πρόβλημα αποκομιδής των απορριμμάτων που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα και το οποίο  – δυστυχώς – οφείλεται στο συνδυασμό διαφόρων  αρνητικών παραγόντων.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα, πριν κάνεις τη σχετική ανάρτηση στο facebook και τις δηλώσεις στα ΜΜΕ,  να επικοινωνήσεις μαζί μου ώστε να συζητήσουμε επί του θέματος. Το Γραφείο του Δημάρχου, γνωρίζεις ότι είναι πάντοτε ανοικτό για κάθε δημότη και – προφανώς – για τους αιρετούς εκπροσώπους της Κέρκυρας.

Σε κάθε περίπτωση, σε βεβαιώνω ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υπέρβαση των εμποδίων  που δημιουργούν  τα σημερινά προβλήματα, νομικά και άλλα. Ταυτοχρόνως, το θέμα των απορριμμάτων είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τις συναντήσεις μου με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους.

Θεωρώ θετική την πρότασή σου για την πραγματοποίηση μιας ευρείας σύσκεψης επί του θέματος και μέχρι τότε είμαι στη διάθεσή σου προκειμένου να σε ενημερώσω και προσωπικά.

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας

Κώστας Νικολούζος