Με ανακοίνωσή της η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας αναφέρει μεταξύ άλλων:

Έργα αγροτικής οδοποιίας σε όλο το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ξεκινούν άμεσα μετά από τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τη Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου και τον ανάδοχο του έργου. Αντικείμενο είναι τεχνικά έργα καθώς και συντήρηση και οδοστρωσία  με τσιμεντοστρώσεις και γεώδη υλικά και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Κερκυραίων, Αχιλλείων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών και Φαιάκων και ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 306.228 ευρώ. Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης καθώς όπως ανέφερε τα έργα αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά για τις περιοχές της υπαίθρου, την οικονομία τους και την διευκόλυνση των αγροτών.

Σημειώνεται ότι η εκτέλεση του έργου αναμένεται να προχωρήσει απρόσκοπτα καθώς έχουν ξεπεραστεί όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα τα οποία υπήρξαν λόγω ενστάσεων το προηγούμενο διάστημα καθυστερώντας ουσιαστικά τη διαγωνιστική διαδικασία.  Πλέον όπως ανέφερε και ο ανάδοχος, το έργο θα ξεκινήσει κανονικά.

Τονίζεται ότι η ολοκλήρωση του έργου στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων προβλέπεται εντός εννέα μηνών σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου.