Οι Πρυτανικές Αρχές των Πανεπιστημίων όλης της χώρας πέρασαν το χθεσινό απόγευμα στο Μουσείο – με ξεναγήσεις, ομιλίες και μουσική – στο πλαίσιο της 91ης Συνόδου Πρυτάνεων και Προέδρων Δ.Ε. των Ελληνικών Πανεπιστημίων, που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα αυτές τις ημέρες.

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  Κώστας Γαβρόγλου και ο προεδρεύων της Συνόδου, Πρύτανης Ιονίου Πανεπιστημίου, Βασίλης Χρυσικόπουλος, εκφράστηκαν με χαρά για το γεγονός ότι οι Πρυτανικές Αρχές της χώρας μας συναντήθηκαν στο μοναδικό αυτό Μουσείο Καποδίστρια στην Κουκουρίτσα.

Δείτε φωτογραφίες:

Στιγμιότυπο από την παράδοση τιμητικού αναμνηστικού από τον  Πρύτανη του  Ιονίου Πανεπιστημίου,  Βασίλη Χρυσικόπουλο, στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου :

Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος Δ.Σ. Μουσείου Καποδίστρια – Κέντρου Καποδιστριακών Μελετών προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου και τις Πρυτανικές Αρχές των Πανεπιστημίων της Ελλάδας, κατά την επίσκεψή τους στο Μουσείο Καποδίστρια:

Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου:

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου Καποδίστρια στις Πρυτανικές Αρχές των Πανεπιστημίων της χώρας, από την Διευθύντρια- Επιμελήτρια του Μουσείου, Ντάρια Κοσκόρου:

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου Καποδίστρια στις Πρυτανικές Αρχές των Πανεπιστημίων της χώρας, από τον επιστημονικό σύμβουλο του Μουσείου – ιστορικό, Δημήτρη Ζυμάρη: