Βίντεο από αυτή την… πρωτότυπη επίσκεψη των στρίπερ στο εν λόγω γηροκομείο της Κολομβίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Nadia Cartagena, η influencer που είχε και την ιδέα. Αυτό όμως που σίγουρα δεν περίμενε ήταν ότι μια από τις ηλικιωμένες δεν θα άντεχε τη συγκίνηση με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή.

«Σήμερα διοργάνωσα ένα ερωτικό πάρτι σε ηλικιωμένους και τρόμαξα όσο δεν έχω τρομάξει στη ζωή μου γιατί δεν περίμενα αυτό που συνέβη και η αλήθεια είναι ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη, ήθελα απλά να τους χαρίσω μερικές στιγμές χαράς και δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη» έγραψε η Κολομβιανή influencer για την περιπέτεια της ηλικιωμένης.

Όταν οι στρίπερ είδαν την γυναίκα να πιάνει το στήθος της και να χάνει την ισορροπία της. Κάποιοι θορυβήθηκαν και την προσέφεραν νερό, ενώ αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο.

Δείτε βίντεο:

Πάντως, το απολογητικό μήνυμα της Κολομβιανής influencer μετά το συμβάν δεν έπεισε αρκετούς από τους followers της οι οποίοι, μεταξύ άλλων, σχολίασαν «το παράκανες», «εντάξει να κάνεις ένα πάρτι αλλά όχι με τέτοιο θέμα», «ντροπή αυτό που έκανες, είναι τόσο λυπηρό».

Με πληροφορίες από Daily Mail