Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την επιβάρυνση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων. Διασωληνώθηκε ξανά.

Ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται για την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, που νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό, καθώς χρειάστηκε να διασωληνωθεί ξανά. 

Μία ημέρα μετά την αποσωλήνωσή του, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων επιβαρύνθηκε, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η επαναδιασωλήνωσή του.

Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού»:

«Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του».

Γιατί καθυστέρησε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Σημειώνεται πως ο κ. Λεβέντης πάσχει από υποκείμενο νόσημα, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. 

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών» είπε στον ALPHA η σύζυγός του. Σύμφωνα με την ίδια, του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί.

«Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα» πρόσθεσε η σύζυγος του κ. Λεβέντη.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες» είπε ακόμα. Αποκάλυψε, τέλος, πως ο Βασίλης Λεβέντης έχει σακχαρώδη διαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας. 

Πηγή: newpost.gr