Ένας άνδρας στις ΗΠΑ σκότωσε τον αδελφό του γιατί ως φαρμακοποιός έκανε σε ανθρώπους το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και, όπως ο ίδιος θεωρούσε, με αυτόν τον τρόπο τους «δηλητηρίαζε». Ο 46χρονος κατηγορείται επίσης για την δολοφονία της νύφης του και μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Ο 58χρονος φαρμακοποιός Brian Robinette και η 57χρονη σύζυγός του, Sue Robinette, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, την περασμένη Πέμπτη (7/10). Και οι δυο τους είχαν πυροβοληθεί θανάσιμα και δολοφόνος, σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, είναι ο 46χρονος Jeffrey Burnham, αδερφός του Brian.

Η μητέρα του Burnham, όπως αναφέρει η New York Post, είπε στις Αρχές ότι ο μικρός γιος της ήθελε να αντιμετωπίσει τον φαρμακοποιό αδερφό του σχετικά με τον ρόλο του στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. «Ήθελε να αντιμετωπίσει τον Brian για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δηλητηριάζει τον κόσμο με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού», είπε η μητέρα στους αστυνομικούς. «Συνέχεια έλεγε: Ο Brian κάτι ξέρει».

Μια μέρα προτού πυροβολήσει τον αδερφό του και τη νύφη του, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 46χρονος Burnham σκότωσε την 83χρονη Rebecca Reynolds, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύματα στο σώμα της. Ο Burnham έκλεψε το αυτοκίνητό της και έφτασε με αυτό στον δεύτερο τόπο του εγκλήματος, το οποίο απείχε δύο ώρες, σύμφωνα με το δίκτυο WUSA.

Η 83χρονη Rebecca Reynolds, σύμφωνα με το NBC News, ήταν συμμαθήτρια της μητέρας του Burnham.

Με πληροφορίες από New York Post