Μέσω των social media παίχθηκε η τελευταία πράξη του “διαζυγίου” Κρόνου Αργυράδων και Γιάννη Χονδρογιάννη, με τον έμπειρο προπονητή να… “υπογράφει” και στο Facebook την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νότιας Κέρκυρας.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Κρόνου ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία, απολογήθηκε για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Κέρκυρας και φυσικά ευχήθηκε να κατακτήσει η ομάδα της Νότιας Κέρκυρας την 1η θέση στον Γ’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Χονδρογιάννης γράφει:

“Μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ ΦΙΛΟ πλέον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΙΣΑΡΛΗ το Δ.Σ του ΚΡΟΝΟΥ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ Κ τους απανταχού ΑΡΓΥΡΑΔΙΤΕΣ για την στήριξη κ την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας η προσπάθεια κ η πορεία μας ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ εύχομαι προς ολους υγεία κ ιδιαίτερα στους αθλητές κ να υλοποιήσουν τον στόχο που είναι παρά πολύ κοντά κ το πιστεύω ακράδαντα !!!!!

Ζητάω συγνώμη για το χθεσινό αποτέλεσμα προς όλους τους Αργυραδίτες κ ειδικότερα προς τους αγαπημένους ΤΙΤΑΝΕΣ που γνωρίζουν καλά την προσπάθεια κ εύχομαι να είμαστε όλοι εκεί την τελευταία αγωνιστική να πανηγυρίσουμε την ΑΝΟΔΟ !!!!! Θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου ΣΠΥΡΟ Κ ΔΗΜΗΤΡΗ για την προσπάθεια τους !!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!”