Η Costa Cruises -η ιταλική μάρκα της Carnival Corporation- συνεχίζει το πρόγραμμα της επανασχεδιάζοντας τα δρομολόγια της από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2021.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περαιτέρω επέκταση της μεσογειακής κρουαζιέρας, καθώς και την επανεισαγωγή κρουαζιέρας της Βόρειας Ευρώπης.

Οι κρουαζιέρες σε Ελλάδα

Από τον Μάρτιο έως το φθινόπωρο του 2021 τρία πλοία της γραμμής κρουαζιέρας θα λειτουργούν στην Ανατολική Μεσόγειο, όλα με σε δρομολόγια μιας εβδομάδας. Και θα δέσουν σε ελληνικά λιμάνια.

  • Το Costa Deliziosa θα ταξιδέψει στα ελληνικά νησιά.
  • Το Costa Luminosa θα επισκεφθεί την Ελλάδα και την Κροατία.
  • Το Costa Magica θα πάει σε Ελλάδα και τη Μάλτα.

Οι άλλες κρουαζιέρες που είχαν προγραμματιστεί μεταξύ Μαρτίου-Νοεμβρίου 2021 και δεν περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα θα ακυρωθούν.

Η γραμμή κρουαζιέρας, προβαίνει στις απαραίτητες ρυθμίσεις για να ενημερώσει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους ενδιαφερόμενους πελάτες, στους οποίους θα διασφαλιστεί η δυνατότητα επανεκκίνησης σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των καταναλωτών.

Κρουαζιέρες Απρίλιο έως Νοέμβριο 2021

Από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2021, η Costa Cruises θα επεκτείνει περαιτέρω τη μεσογειακή προσφορά της με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών και την ευκολία πολλαπλών λιμένων αναχώρησης.

Επίσης, το καλοκαίρι του 2021 θα δούμε την επιστροφή κρουαζιέρας στη Βόρεια Ευρώπη, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στους επισκέπτες της Costa.

Λεπτομέρειες για τα νέα δρομολόγια και τον τρόπο κράτησης τους θα είναι διαθέσιμες σύντομα στον ιστότοπο της Costa και στα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Costa συνεργάζεται με τις εθνικές και τοπικές αρχές των χωρών στις διαδρομές της για να προσφέρει στους επισκέπτες μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία διακοπών, μέσω της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Ασφάλειας Costa σε όλους τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα για το 2021.

Πηγή: Tourismtoday.gr