Η δήλωση της Μαριλένας Μάστορα:

Φίλες και Φίλοι

Ζούμε σε μια εποχή, όπου ο λαϊκισμός και η δημαγωγία έχουν βρει πρόσφορο έδαφος. Επαγγελματίες δημαγωγοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πλειοδότη και χωρίς καμία ηθική αναστολή, διαβάλουν οποιονδήποτε τολμάει να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Το σχέδιο φυσικά είναι γνωστό: ο παλαιοκομματισμός στο μεγαλείο του.. Μια ετυμολογία η οποία μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.

Μια πρώτη σκέψη την οποία θα μπορούσε να διατυπώσει κάποιος, είναι ότι πρόκειται για την πολιτική  πρακτική ανθρώπων που βρίσκονται για χρόνια εντός  παλαιοκομματικού πολιτικού συστήματος.   Μια πολιτική νοοτροπία και πρακτική που αντιτίθεται σε κάθε μορφή εκσυγχρονισμού και προόδου. Χαρακτηριστικά της είναι η δημαγωγία, το ρουσφέτι και οι μικροκομματικές επιδιώξεις». Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός .

Απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου ως υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία,  για να δώσουμε τη σκληρή μάχη και να δούμε την Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά  όπως πραγματικά αξίζουν.  Για να αφήσουμε πίσω μας όσα μας εξόργισαν, μας προκάλεσαν με μόνο στόχο μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Ήλθε η ώρα να βρεθεί στην Κέρκυρα  η εναλλακτική λύση που θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη, . Εκτός και αν ζούμε σε  ένα τόπο όπου όλοι βολεύονται από την υφιστάμενη κατάσταση. Σε μια τέτοια περίπτωση, η πολιτική κατάσταση θα παραμείνει η ίδια για πολλές ακόμη δεκαετίες.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τη μάχη για το μέλλον της Κέρκυρας ενάντια στη μετριότητα  και τη δημαγωγία. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές, στην πατρίδα μας.

Στη  νέα προσπάθεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ο παλαιοκομματισμός δεν έχει καμία τύχη απέναντι στην τόλμη της ανανέωσης.

Δύναμή μου η στήριξή σας!

Για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας!

 Και μια υπενθύμιση: Ο μαυρογιαλουρισμός δεν έσωσε ποτέ κανέναν….