Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι προσέφεραν οι σπουδαστές πιάνου, σύγχρονου φωνητικής και η παιδική χορωδίατου σπιτιού κοινωνικής μέριμνας,  “Τα Χαμόγελα του Μον-Ρεπό”,  σε όσους είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στo Πρότυπο Μουσικό ΚΔΑΠ Children’s World, υπό διδασκαλία και   δ/νση της καθηγήτριας μουσικής, Αγάθης Κοσκινά.

Όλα τα παιδιά άρτια προετοιμασμένα παρουσίασαν τα κομμάτια που είχαν προετοιμάσει και μελετήσει καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και το κοινό τους χάρισε το θερμό του χειροκρότημα! Τους σπουδαστές φωνητικής και την παιδική χορωδία συνόδεψε στο πιάνο ο καθηγητής μουσικής κ. Γιάννης Κούρκουλος.

Η βραδιά έκλεισε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα αλλά τη βραδιά απογείωσαν η ξεχωριστή  Κερκυραία ηθοποιός κ. Φαίη Ξυλά με την πολύ γλυκιά της παρουσία και η σπουδαία Κερκυραία ερμηνεύτρια κ. Κλειώ Δενάρδου, κλείνοντας τη βραδιά επι σκηνής τραγουδώντας μαζί με όλους τους συμμετέχοντες! Μια συναυλία με τα παιδιά της καρδιάς μας, αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά και σε όσους νιώθουν παιδιά!