Με οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Αυγούστου η «ΒΡΑΔΙΑ ΤΕΧΝΗΣ» που συνδιοργάνωσαν η Τοπική Κοινότητακαι η Ενορία Καβαλλουρίου. Με υπεύθυνο και ποιοτικό τρόπο καταφέραμε να αναμετρηθούμε με τη μελαγχολία που διασπείρει ο κορωνοϊόςαξιοποιώντας τη δυναμική του θεάτρου, της ποίησης, του λόγου και της μουσικής σε έναν πανέμορφο φυσικό υπαίθριο χώρο του χωριού μας.

    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • τους συντελεστές της εκδήλωσης, την Ελένη Ξάνθου, την Ασπασία Πρωτοψάλτη, τη Μαρία Μουζακίτη, την Ελένη Μπουνιά, την Αγγελική Φούγια, τον Κώστα Κατωμέρη και τον Κώστα Ρούσσινο για τη γεμάτη χρώμα, λυρικότητα, αισθητική και πνευματικότηταβραδιά που μας πρόσφεραν.
  • τους πολίτες που προσήλθαν και αυτούς που τελικά παρακολούθησαν την εκδήλωση για το πνεύμα συνεργασίας που έδειξαν στην τήρηση των κανόνων προστασίας από την πανδημία.
  • την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και την Πυροσβεστική για τη συνδρομή τους στην εξασφάλιση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας.
  • όλους όσους εργάστηκαν σε διάφορα πόστα (τεχνική κάλυψη, καθαριότητα κλπ.) και συνέβαλαν στο άρτιο αποτέλεσμα.
  • τους αιρετούς που τίμησαν την εκδήλωσή μας και ειδικότερα τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Αλεξάνδρα Μπαλλού και κ. Τηλέμαχο Γαβαλά, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόρειας Κέρκυρας κ. Παναγιώτη Παπαδάτο, τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μουζακίτη, το γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπο Βάρελη,τους δημοτικούς Συμβούλους κ. Μαρία Μουζακίτη, κ. Βάρθη Μπάνο και κ. Ανδρέα Σαούλο, τη δημοτική σύμβουλο Δήμου Κεντρικής Κέρκυραςκ. Μαρία Δρυ, τους προέδρους των κοινοτήτων Αγραφών κ. Σπύρο Προβατά, Περουλάδων κ. Αγιοβλασίτη Βασίλη, Αφιώνα κ. Λευθεριώτη Αγγελική και Σφακερών κ. Νίκο Πορφύρη καθώς και τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων Νυμφών, Σφακερών. Αγραφών και Περίθειας.
  • τον χορηγό επικοινωνίας Corfutvκαι τον χορηγό της εκδήλωσης CorfuBeer.

   Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους δεκάδες πολίτες οι οποίοι,αν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας,δεν μπόρεσαν τελικά να παρακολουθήσουν την εκδήλωση εξαιτίας της υποχρέωσής μας να τηρήσουμε τους κανόνες προστασίας από την πανδημία. Θεωρούμε ότι καταλαβαίνουν ότι στο δίλημμα του να αποδειχθούμε υπεύθυνοι ή ευχάριστοιως διοργανωτές δεν είχαμε επιλογή.