Πριν από λίγα λεπτά αποχώρησε από το Εισαγγελέα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κάτω από τα αποδοκιμαστικά σχόλια, όλων όσων παρευρίσκονταν έξω από το δικαστικό μέγαρο, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που έγινε την περασμένη Κυριακή. Στη σημείο βρισκόταν και ο γιός του, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα.
Ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα. Αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ανθρωποκτονία από πρόθεση
Ο δράστης πήρε παράταση και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Λίγο μετά το μεσημέρι υπό άκρα μυστικότητα και από ππλαϊνή πόρτα του δικαστικού μεγάρου, προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα ο κατηγορούμενος, για την δολοφονία της συζύγου του το βράδυ της Κυριακής προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις τόσο των παρευρισκόμενων, όσο και του ίδιου του γιού, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο οποίος περίμενε να δει και να ακούσει έστω μια κουβέντα από τον πατέρα του, μην μπορώντας να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί.
Τα μικρότερα αδέλφια του, σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκονται ήδη σε συγγενικό τους σπίτι στη Λάρισα.
Αν και η αρχική μεταγωγή του είχε οριστεί για τις 10 το πρωϊ, λόγω και άλλων υποθέσεων αυτή καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να γίνει αργά το μεσημέρι.
Στο διάστημα αυτό έξω από το δικαστικό μέγαρο έφτασε και ο μεγάλος του γιος που μαζί με τη συνοδεία φίλων του περίμεναν να δούν τον συλληφθέντα.

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο γιος της δολοφονημένης γυναίκας έξω από το δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: imerazante.gr