Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η θανατηφόρα επίθεση με ψαροντούφεκο εναντίον σκύλου στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το agriniopress.gr, η ενέργεια έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από φιλόζωους, ενώ οι φωτογραφίες από το άτυχο ζώο σοκάρουν.
Όπως έγινε γνωστό η σκυλίτσα καρφώθηκε από κοντινή απόσταση με βέργα ψαροντούφεκου, που της προκάλεσε βαθύ και σοβαρό τραύμα. Το περιστατικό επιλήφθηκε ο κτηνίατρος Νίκος Κατσαντάς ο οποίος μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως η βέργα του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα.
Το άτυχο ζώο ήταν τραυματισμένο για αρκετές ώρες. Παρότι η βέργα αφαιρέθηκε, η ηλικίας δύο ετών σκυλίτσα, δεν έζησε. «Εγώ ενημερώθηκα το απόγευμα στις 17:15 περίπου. Μόλις έφτασα στο κτήμα μου, είδα εκεί και αστυνομικούς, μέλη της φιλοζωικής και γείτονες. Στο κτήμα μου, έχω άλλα δυο σκυλάκια.
Είναι ήρεμα και δεν έχουν πειράξει κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος και γιατί μπορεί να έκανε αυτό το πράγμα. Η σκυλίτσα πέθανε με μαρτυρικό τρόπο. Σε τι τους πείραξε», δήλωσε στο agriniopress.gr η ιδιοκτήτρια του άτυχου ζώου. Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.