Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΙΝΙΩΝ  μετά από πρόσκληση θα παραστεί σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 23/10 έως και 30/10/2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Εμιράτο  Sharjah.Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την εποπτεία του Ινστιτούτου Πολιτισμού του  Sharjah , της Κυβέρνησης και της αυτού Υψηλότητας Σεΐχη Dr SultanbinMohammedAllQasimi.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος συμμετέχει ως μέλος του Εθνικού Τμήματος C.I.O.F.F , επίσημο εταίρο της UNESCO  για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά. Οι εκδηλώσεις θα έχουν ως τιμώμενη χώρα την Ελλάδα και ο Σύλλογος μας θα είναι ο μοναδικός που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στις εκδηλώσεις αυτές . Η αποστολή  θα είναι 22 μελής και θα την αποτελούν άτομα που θα αναδείξουν την Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά όπως Χορευτές , Μουσικοί , Χειροτέχνης , Ζωγράφος , Φωτογράφος , Σεφ   με επικεφαλής τον Ιωάννη Γαρνέλη – Πρόεδρο του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ του Νότιου Τομέα της Ευρώπης του C.I.O.F.F . Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει έκθεση με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Κέρκυρας καθώς και έκθεση με είδη λαϊκής τέχνης από διάφορες επιχειρήσεις του Νησιού .

Επίσης ο Σύλλογος μας  θα παραστεί μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ελληνικό περίπτερο της  διεθνούς εμπορικής  έκθεσης EXPODUBAI 2020 παρουσιάζοντας καλλιτεχνικό πρόγραμμα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη .