Με ανακοίνωσή του ο ΝΑΟΚ αναφέρει:
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά διοργανώθηκε από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης για αθλητές που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας. Τον Ναοκ εκπροσώπησαν οι Διαβάτη Έλενα και η Ζερβού Άρτεμις οι οποίες αγωνίστηκαν και δοκιμάστηκαν στην κατηγορία των Κορασίδων. Μεταξύ των ισχυρότερων αθλητών της Ελλάδας οι αθλήτριες του σωματείου μας κατάφεραν στον προκριματικό γύρο να εξασφαλίσουν με πολύ έξυπνο τρόπο την είσοδο τους στον μεγάλο τελικό κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις.
Η Διαβάτη Έλενα κατέκτησε την 1η θέση στον τελικό του Σαββάτου ενώ η Ζερβού Άρτεμις κατέκτησε την 6η θέση.
Στον τελικό της Κυριακής η Διαβάτη Έλενα κατέκτησε την 1η θέση ενώ η Άρτεμις Ζερβού την 4η θέση.
 Ο τεχνικός σύμβουλος του κωπηλατικού τμήματος κος Γκόγκας Αλέξανδρος είναι απόλυτα ικανοποιημένος απο την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και την μαχητικότητα που έδειξαν οι δύο κωπηλάτριες και εστίασε στο γεγονός ότι οι επιδόσεις αυτές επιτεύχθηκαν αφενός μεν από την πολύ μεθοδευμένη προπόνηση αφετέρου απο την συνέπεια που έχουν επιδείξει σε αυτήν οι αθλήτριες.
” Αναμφίβολα είναι το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να έχουμε στην αρχή της χρονιάς,  μιας νέας προσπάθειας ανοικοδόμησης του κωπηλατικού τμηματος του Ναοκ που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους προπονητές και όλα τα στελέχη του τμήματός μας για αυτήν την επιτυχία”.