Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 θα προσπαθήσει να κατακτήσει σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου, η Σπυριδούλα Καρύδη (Κ.Γ.Σ.), καθώς μετά τη χθεσινή άνετη επικράτησή της στο τριπλούν, σήμερα στα Γιάννενα θα επιχειρήσει, να ντουμπλάρει τις πρωτιές της κάνοντας το ίδιο και στο άλμα εις μήκος.

Στο ίδιο αγώνισμα θα πάρει μέρος και η 16χρονη αθλήτρια, Σοφία Μουρτζινίδου (Κ.Γ.Σ.), η οποία χθες ήταν 8η στο τριπλούν.

Εξάλλου, στη «μάχη» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 ρίχνονται σήμερα και οι Ηρώ Βραδή (επί κοντώ), Σοφία Σεχάτη (200μ.), Σπύρος Πέζαρος (200μ.) και οι Σπύρος Ντουραχάνης (800μ.), Γιώργος Δόσης (ύψος).

Σε ότι αφορά τα χθεσινά «κερκυραϊκά» αποτελέσματα, εκτός από το χρυσό μετάλλιο της Σπυριδούλας Καρύδη στο τριπλούν, υπήρξε το χρυσό μετάλλιο από την Παναγιώτα Δόση (πρώην Α.Ο. Κέρκυρα και πλέον στον Ελευθέριο Βενιζέλο)  στο ύψος με 1.74μ., όπως και το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία του Σπύρου Πουλή (Κ.Γ.Σ.) με 14.80μ.

Στο επί κοντώ, ο Στέλιος Σκορδίλης (Κ.Γ.Σ). κατετάγη 5ος με 4.60μ., ενώ όπως προαναφέρθηκε- η Σοφία Μουρτζινίδου (Κ.Γ.Σ.) ήταν 8η στο τριπλούν.

Σπύρος Πίκουλας