Συνελήφθησαν, χθες (08.04.2021), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, τέσσερις ημεδαποί κατηγορούμενοι – κατά περίπτωση – για κλοπή κατά συναυτουργία και συνέργεια σε κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις από τους ημεδαπούς, λίγη ώρα πριν, κινούμενοι με Ι.Χ. αυτοκίνητο, είχαν αφαιρέσει από περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στη Βόρεια Κέρκυρα, καλώδια αξίας (1.500) ευρώ.

Στο πλαίσιο της συντονισμένης κινητοποίησης, οι τρεις ημεδαποί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Κεντρικής Κέρκυρας, τη στιγμή που ο τέταρτος συνεργός τους, τους παρείχε συνδρομή με έτερο αυτοκίνητο Ι.Χ..

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα καλώδια που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, -6- μπαταρίες αυτοκινήτων, -1- λοστός, -1- κατσαβίδι, καθώς και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα -2- Ι.Χ. αυτοκίνητα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.