Σύμφωνα με το δελτίο τύπου :

Η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» πραγματοποίησε σήμερα, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κέρκυρας κ. Νεκτάριου, το ετήσιο Μνημόσυνο της, στο οποίο θυμάται, μνημονεύει και τιμά όλους τους ανθρώπους που πρόσφεραν στην δημιουργία και την λειτουργία της, Προέδρους, Αρχιμουσικούς, μέλη ΔΣ, ευεργέτες, Υπαρχιμουσικούς, Διδασκάλους, μουσικούς κλπ, που σήμερα δεν βρίσκονται στη ζωή.

Στην τελετή συμμετείχε το Μουσικό Σώμα της ΦΕΜ, το οποίο μετά το πέρας της και εις ανάμνηση της ιδρύσεως της Φιλαρμονικής τον Νοέμβριο του 1890, πραγματοποίησε εμφάνιση στους δρόμους της Κέρκυρας, παιανίζοντας το ιδρυτικό εμβατήριο της ΦΕΜ <<Η Φιλαρμονική Μάντζαρος>> του Γεωργίου Σαμαρτζή, το οποίο γράφτηκε ειδικά για την ίδρυση της 129 χρόνια πριν.

Επίσης φέτος, κατ’ εξαίρεσιν, και εις ένδειξη τιμής, το εμβατήριο παιανίστηκε επι της οδού Νικηφόρου Θεοτόκη και συγκεκριμένα κάτω από τις όμορες οικίες Αναστασίου Ρινόπουλου, πρώτου Αρχιμουσικού της ΦΕΜ, Στυλιανού Μανιαρίζη, Προέδρου της ΦΕΜ των αρχών του 1900 και Γεωργίου Σαμαρτζή, ζωγράφου και συνθέτη του πρώτου εμβατηρίου.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου