Καλημέρα, χρόνια πολλά και με μια χρυσή καρέκλα τύπου Μαρίνας Πατούλη …..

Οι κακές γλώσσες αγαπητέ Στέφανε λένε ότι πιέζειs για ψηφοδέλτιο στα μέτρα σου για να γίνεις υπουργός όπως λες και έλεγες. Αυτή τη φορά όμως θα είναι υποψήφιος και ο Κλαδάs o οποίος  μας λέει ότι έχει ισχυρές προσβάσειςς στον κομματικό μηχανισμό και στηρίζεται από πολλούς αυτοδιοικητικούς. Bέβαια κάποια στιγμή πρέπει να πάρειs θέση και για τιs εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού πάρεις πρώτα γραμμή από το κόμμα των αρίστων.Έχω μάτι έχω, θα σου πει ο Κοκλώνης,γιατί οι μανέστρες αυτή τη φορά θέλουν καλό μαγείρεμα.
ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
Ο Τρεπεκλήs γύρισε από την Λευκάδα και το ρεπορτάζ γράφει για μεγάλη ανταπόκριση κατόπιν επαφών του ,από όλο το πολιτικό φάσμα του νησιού. Βέβαια δηλώνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
Η Κράτσα περιμένει το χρίσμα για να μπει στην κολυμπήθρα δεύτερη φορά.Ρόδη μου δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου? Μην ακούς τουs κόλακες και τουs βρυκόλακες.Παρεμπιπτόντως στο Σαμαρά την τετάρτη δεν σε είδα να φοράs το καπέλο σου και σου πάειειειειειει….
Ο Ζορμπάs χορεύει χασαποσέρβικο και ο νότοs πλημμυρίζει. Καλημέρα κ.Λεσση….
ΔΕΝ προλαβαίνω να μετράω τα μεγάλα έργα στην Κέρκυρα και τρομάζω πως στα ψέματα τoυς η αντίδραση είναι πολύ χαλαρή. Στις αυτοδιοικητικές όλα δείχνουν ότι μαs περιμένουν μεγάλεs εκπλήξειs και ανατροπές .To ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ και προβλέπει…
Λευτέρηs Λιντοβόηs
Y.Γ.  χωρίs καπέλο από το Καμπιέλο