ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ…
Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ έπαιζε «κρυφτό» με τους φίλους του στο Τσιλιβί. Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, ανέφερε «ότι σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, η αιτία θανάτου του 9χρονου, είναι η ηλεκτροπληξία».

Το παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου. Μία από αυτές φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, που χτύπησε το παιδί. Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, όμως δυστυχώς ήταν πλέον αργά.
Οι τραγικοί γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν το αγγελούδι τους. Θα φτάσουμε την υπόθεση μέχρι τέλους λέει στο «ΙΟΝΙΑΝ» ο πατέρας με τρεμάμενη φωνή. «Έχασα το αγγελούδι μου. Έφυγε ένα αγγελούδι. Δεν το πιστεύω… Μιλάω για αυτό και νομίζω ότι είναι ψέματα. Δεν πιστεύω ότι έχει φύγει το παιδί μας από τη ζωή. Αυτόν τον πόνο μόνο εγώ και η γυναίκα. Έφυγε το παιδί χωρίς λόγο. Για 30 ευρώ να μην έχουν βάλει ένα κομμάτι δίχτυ να μην πηγαίνουν τα παιδάκια εκεί. Αυτό που έγινε δεν θα το αφήσουμε έτσι».
Η Εισαγγελία Ζακύνθου ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα αίτια της τραγωδίας με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου και τον ηλεκτρολόγο να αφήνονται ελεύθεροι μετά την προσαγωγή τους.

 

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Κεφαλληνός, δήλωσε: «Η υπόθεση μου ανετέθη το Σάββατο το βράδυ όταν έγινε η σύλληψη του εκπροσώπου της οικογενειακής αυτής εταιρίας και την Κυριακή προσήχθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που αφέθησαν ελεύθεροι και αυτός και ο ηλεκτρολόγος δεδομένου ότι διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με στόχο να διερευνηθεί επακριβώς η πράξη για την οποία πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του. Θα ασκηθεί ποινική δίωξη από τον κ. Εισαγγελέα, θα διενεργηθεί προανάκριση και ότι χρήζει προκειμένου να αχθεί σε ασφαλές συμπέρασμα για τη δίωξη που θα πρέπει να ασκηθεί. O εντολέας μας, πιστέψτε με, δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι συντετριμμένος, όπως είναι συντετριμμένη όλη η οικογένεια του. Ήταν μια τραγωδία. Ένα αγγελούδι έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Τι να πει αυτός ο άνθρωπος;»

Η σορός μετά τη νεκροτομή μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, την Αλβανία, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το 9χρονο αγγελούδι.

imerazante