Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

26 Απριλίου 2024
18.9 C
Corfu

ΑΘΛΗΤΙΚΑ | “Τσάμπα” ήττα (2-1) στα Ιωάννινα για τον ΑΟΚΚ

Διαβάστε ακόμα

Ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα. Στο δεύτερο είδε την Κέρκυρα αρχικά να έχει δοκάρι και μετά να προηγείται με τον Παμλίδη. Με την εικόνα που έδειχνε ελάχιστοι πίστευαν πως ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από το ματς αυτό. Και όμως οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ανέτρεψαν τα πάντα. Με γκολ των Κόντε και Γιάκο κατάφεραν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή και να κερδίσουν με 2-1.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΣ έφτασε τους 13 βαθμούς, με την Κέρκυρα να μένει στους 9 χάνοντας ένα ματς στο οποίο μα μπορούσε τουλάχιστον να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Απολύτως τίποτα στο πρώτο μέρος…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που λογικά δεν θα πρέπει να θυμούνται ούτε οι ίδιοι οι παίκτες. Και πως να το θυμούνται άλλωστε όταν σε ολόκληρο τα 45λεπτο έγινε ΜΟΝΟ μία φάση, το τετ α τετ του Κόντε με τον Γιαννακόπουλο με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας να νικάει τον επιθετικό του ΠΑΣ;

Τρία γκολ, δοκάρι και κλασικές ευκαιρίες

Όσο τραγικό ήταν το πρώτο ημίχρονο, τόσο καλό ήταν το δεύτερο, καθώς εκτός των τριών γκολ, είχαμε ένα δοκάρι και τρεις τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες. Από το πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους,μ οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να βγουν μπροστά και να απειλήσουν. Μια απειλή που ήρθε αρχικά για την Κέρκυρα στο 61′. Στο λεπτό αυτό ο Γιάκος γύρισε τραγικά την μπάλα στον Βελλίδη, ο Γκομές πρόλαβε, αλλά το πλασέ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι του Βελλίδη.

Δέκα λεπτά αργότερα (71′) ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Αρτυματάς έβγαλε εξαιρετική κάθετη και ο Παμλίδης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1, σε μια χρονική περίοδο στην οποία η Κέρκυρα πίεζε συνεχώς.

Το γύρισε για ακόμα μία φορά

Ο ΠΑΣ όμως δεν είπε την τελευταία του λέξη, με τον Μανθάτη να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη κατάφεραν να γυρίσουν μετά το ματς με τον Πλατανιά, ένα ακόμα παιχνίδι. Αρχικά ισοφάρισαν στο 75′ με τους δύο γνωστούς. Ο Ναδάλες πάσαρε, ο Κόντε σκόραρε κάνοντας το 1-1.

Με την ψυχολογία τα ύψη οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς και αφού αρχικά έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Σολτάνι στο 81′, κατάφεραν στο επόμενο λεπτό (82′) να κάνουν το 2-1 με «κεραυνό» του Γιάκου. Γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, μια νίκη που θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά στο 84′ ο Σολτάνι έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία.

Για τους φιλοξενούμενους θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν και πάλι, μετά από απίστευτη ασυνενοησία των παικτών του ΠΑΣ, αλλά ο Ντουαλά αντί να κάνει το σουτ στο άδειο τέρμα, προσπάθησε να κάνει πάσα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

πηγή:  www.gazzetta.gr

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

«Πράσινο» στα επενδυτικά σχέδια για τις μαρίνες σε Ελληνικό, Λαύριο και Ρόδο – Απορρίφθηκε το πλάνο για τη Νότια Κέρκυρα

Το «πράσινο φως» άναψε το υπουργείο Τουρισμού για τα επενδυτικά σχέδια που αφορούν την αναβάθμιση μαρινών στον Άγιο Κοσμά στο Ελληνικό (φωτο κειμένου),...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img