Για μία ακόμη φορά καλούμαστε να αναδείξουμε τους εκπροσώπους για το Σωματείο και τους αντιπροσώπους γαι την ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕΔΗΝ .

Η  παράταξη μας όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα με αίσθηση ευθύνης απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας – χρήστες των δημόσιων υπηρεσιών υγείας την ειλικρινή και πλήρη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα .

Το μέγεθος και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε δεν αντέχουν ούτε συγκυριακούς λεονταρισμούς ούτε βέβαια υποκριτικές-κομματικές στοχεύσεις και προσωπικές – ατομικές φιλοδοξίες .

Ως παράταξη από οποιδήποτε θέση ευθύνης και αν υπηρετήσαμε μέχρι σήμερα , με την ψήφο και την υποστήριξη των συναδέλφων , υπερασπιστήκαμε τα συμφέροντα του σωματείου μέχρι τέλους και με κάθε θεμιτό μέσο,χωρίς να δειλιάζουμε να συγκρουστούμε  με τις εκάστοτε κυβερνήσεις τα τελευταία 17 έτη .

Έχουμε αποδείξει ότι μαχόμαστε με συνέπεια και δεν παραιτούμαστε από τη μάχη για κανένα λόγο !! Έχουμε αποδείξει πως όταν ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας δίνουμε τη μάχη μέχρι τέλους !!!.

Ειδικά σε αυτούς τους ομολογουμένους δύσκολους καιρούς για όλους μας , η λειτουργία και η εκπροσώπηση του σωματείου μας απαιτεί καθημερινή και δυναμική παρουσία , χωρίς διαλλείματα και σίγουρα όχι εξ αποστάσεως…

Σε συμπεριφορές ευκαιριακές ως φωτοβολίδες ή κομματικές γραμμές λέμε ένα ΜΕΓΑΛΟ και ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ .

Αντιμαχόμαστε κάθε αντίληψη που υπονομεύει εμπράκτως την τόσο αναγκαία για τις διεκδικήσεις και τις μάχες που καλούμαστε να δώσουμε τη  συλλογικότητα και ενότητα μας .

Για εμάς συνάδελφοι έχουν κοινά συμφέροντα και αγώνες , κοινά προβλήματα και διεκδικήσεις .

Ας συνειδοτοποιήσουν επιτέλους ότι εδώ δεν δίνουμε – και δεν πρέπει – εξετάσεις και λογαριασμό σε κανέναν εξωγενή ή άλλο παράγοντα παρά μόνο στις συνειδήσεις μας , στους ασθενείς και τις οικογένειες τους .!!!

Γιατί εδώ , απλά οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συνεπείς σε όλα !!!!

Η παράταξη μας , τούτο προασπίζεται όλα αυτά τα χρόνια και τούτο θα συνεχίσει να κάνει , αδιαπραγμάτευτα και ακούραστα το υπεύθυνο και μαχητικό μας το φρόνημα το έχουμε αποδείξει καθημερινά !!!

 • ΔΕΝ διεκδικούμε – ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ – το βραχύβιο τίτλο των << ηρώων ολίγων ημερών >>!!!!
 • Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ των ΑΓΩΝΩΝ μας είναι ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ και ΟΧΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ .
 • ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ :
 • Αναγκαίες στοχευμένες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων
 • Επαρκή χρηματοδότηση του προυπολογισμού του Νοσοκομείου
 • Τριτοβάθμιες παροχές υγείας των δομών υγείας
 • Είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο των κλινικών , τμημάτων , οργανικών θέσεων
 • Ασφαλή λειτουργία με προσωπικό & επαρκή προυπολογισμό των Κέντρων Υγείας
 • Ασφαλή λειτουργία του ΕΚΑΒ με αυτόνομο τμήμα στην Κέρκυρα
 • Επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας στα Ιόνια ώστε ο τόπος μας να διαχείρίζεται και να αντιμετωπίζει τις ανάγκες της υγείας των πολιτών του.
 • ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ,
 • ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ