Ο Σάκης Τσιώλης είναι τελικά ο προπονητής, ο οποίος θα κληθεί ν’ αναλάβει το δύσκολο έργο να κρατήσει την ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα στα μεγάλο σαλόνια της Super League και για την επόμενη σεζόν.

Ο 58χρονος Θεσσαλός προπονητής είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κερκυραϊκής ομάδας και το καλοκαίρι του 2015, η απόφαση ωστόσο, για υποβιβασμό της Κέρκυρας στην Football League δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στον πάγκο της.

Ο Σάκης Τσιώλης συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες τον επτανησιακό σύλλογο και θα είναι ο άνθρωπος, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Αλέκο Βοσνιάδη στην άκρη του πάγκου των «Φαιάκων».

Ο έμπειρος προπονητής θα πάει σήμερα το απόγευμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της νέας του ομάδας.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟΚΚ, εκτός του διεθνή Κύπριου επιθετικού, Νέστορα Μυτίδη, ο οποίος έχει, ήδη, ανακοινωθεί επισήμως, θέμα χρόνου θεωρείται η επισφράγιση της απόκτησης και του 34χρονου Ιταλού κεντρικού αμυντικού, Ντάβιντε Γκράσι.

Οι αφίξεις στο νησί των Φαιάκων, βέβαια, δεν θα περιοριστούν στους δύο προαναφερθέντες, καθώς είναι ειλημμένη απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να γίνουν όσες προσθήκες απαιτούνται στο έμψυχο δυναμικό προκειμένου η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής της στη Super League.