Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το πρωί της Παρασκευής το START, στέλνοντας πολύτιμες ευχές για υγεία μέσα στη νέα χρονιά που διανύουμε στο προσωπικό του και σε όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου START Media Λευτέρης Λιντοβόης είχε τη χαρά να κόψει τη βασιλόπιτα, ευχόμενος τα καλύτερα για το 2022, περιστοιχισμένος από πολλούς από τους εργαζομένους του καναλιού. Ενός τηλεοπτικού σταθμού που βρίσκεται σε δυναμικά ανοδική τροχιά χάρη στην προσπάθεια του προσωπικού, την προσφορά και την ενεργό παρουσία της διοίκησής του, κυρίως όμως χάρη στην ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού.

 

 

. Στον όμιλο, ανήκει και το ράδιο Κέρκυρα 100,1, το παλαιότερο  σε λειτουργία δημοσιογραφικό ραδιόφωνο της Κέρκυρας.

Επίσης, το startmedia.gr είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη ενημερωτική ιστοσελίδα στα Ιόνια Νησιά που λειτουργεί από τη δημοσιογραφική ομάδα του START.

Ο όμιλος δραστηριοποιείται και στα social media. H σελίδα start tv kerkira  στο facebook   έχει  πάνω από 55.000 followers  αριθμός διαρκώς αυξανόμενος.

Η Διοίκηση, όλοι όσοι βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αυτή η όμορφη και παραγωγική οικογένεια του START, στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στους τηλεθεατές.

Αυτή η χρονιά ας ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές! Άλλωστε, για το START, κάθε μέρα είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, με νέες προκλήσεις και στόχους.

Και του χρόνου!