Προσφάτως, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα , συστάθηκε Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Μέσης Κέρκυρας.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου η Επιτροπή έκανε συνέλευση και εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τις αποφάσεις που ελήφθησαν .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στις 31/1/2018 οι κάτοικοι της μέσης Κέρκυρας έκαναν συνέλευση στην πλατεία του χωριού Τεμπλονιου και αποφάσισαν τα εξής: 1) Δίνουμε δεκαήμερη προθεσμία στον δήμο Κέρκυρας για να απομακρυνθούν τα δέματα από την χωματερή Τεμπλονίου. 2) Τα σκουπίδια που πρόκειται να έρθουν από τους Παξούς αν δεν μπορούν να δεματοποιηθούν λόγω προχωρημένης σήψης δεν πρόκειται να αφήσουμε να θαφτούν στην χωματερή 3) Η απόφαση των κατοίκων όλα αυτά τα χρόνια παραμένει σταθερή και είναι μια. Καμία επιβάρυνση και χρήση στην περιοχή του Τεμπλονίου και της μέσης Κέρκυρας.

 

 

 

Επιτροπή αγώνα κατοίκων μέσης Κέρκυρας 1/2/2018

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ,η Επιτροπή μετά το πέρας των δέκα ημερών και εάν δεν έχουν υλοποιηθεί τα παραπάνω που αποφάσισαν στην συνέλευση ,θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση στην οποία θα γνωστοποιεί τις επόμενες κινήσεις της.