Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία των Γρεβενών την υπόθεση που έγινε γνωστή τη Δευτέρα (02/12) και αφορά στην κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης από έναν 45χρονο πατέρα δύο παιδιών με την συναίνεση της μητέρας της ανήλικης, με την οποία διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το θύμα είναι συμμαθήτρια με την 13χρονη κόρη του δράστη, ο οποίος μάλιστα διατηρούσε ερωτική σχέση με την μητέρα της ανήλικης.

Ο 45χρονος και η μητέρα της ανήλικης που φέρεται να συναινούσε στη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους το μεσημέρι της Τρίτης (03/12).

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η προφυλάκιση αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Κατά την έλευσή τους στο Δικαστικό Μέγαρο, οι δύο κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή συγκεντρωμένων, που τους αποδοκίμασαν εντόνως.

Ο 45χρονος ζητά να παντρευτεί τη 12χρονη

Το πρωί της Τρίτης (03/12) ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Ανακριτή και, όπως μεταδίδει το grevenamedia, πρότεινε να παντρευτεί το κορίτσι, για να αποφύγει την ποινή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του κακοποιημένου κοριτσιού, φέρεται να συμφωνεί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι δικηγόροι της μητέρας δήλωσαν στο grevenamedia ότι «η ανάκριση είναι μυστική και ότι τέτοια πρόταση δεν κατέθεσαν οι ίδιοι», ωστόσο, όταν φτάσει το θέμα στις δικαστικές αίθουσες θα αποκαλυφθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγή:newsbomb.gr