Το πιο δυνατό φιλικό ματς από την έναρξη της προετοιμασίας θα δώσει ο ΑΟΚ Κέρκυρα το Σάββατο κόντρα στην Αλβανική Luftetari που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική και έχει έδρα το Αργυρόκαστρο. Ένα ματς που θα γίνεις το ΕΑΚΚ και θα ξεκινήσει στις 18:00 με τους ανθρώπους της ΕΔ και της ΠΑΕ να έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια να «μαζέψουν» τον αγωνιστικό χώρο, που η αλήθεια είναι πως βρισκόταν στη χειρότερη κατάσταση από την τελευταία ανακατασκευή του και εν μέρει να τα έχουν καταφέρει.

Μετά από τις φιλικές αναμετρήσεις με Νάουσα και Νίκη Αγκαθιάς (ομάδες Γ΄ Εθνικής), ο Λεωνίδας Βόκολος και οι συνεργάτες του θέλουν έναν δυνατό αντίπαλο να «τεστάρουν» την ομάδα, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για 15 Σεπτέμβρη. Θα δοθεί δυνατότητα σε όλους τους παίκτες να δείξουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται και αν έχουν αφομοιώσει αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση, αλλά και στο τεχνικό τιμ να διορθώσουν όλα όσα θα ήθελαν έτσι ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στη Λάρισα η ομάδα να έχει τη καλύτερη δυνατή απόδοση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το φιλικό

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Ε.Α.Κ.Κ με την Luftetari F.C. ομάδα της Α’ Εθνικής Αλβανίας. Παράλληλα, σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει όπως έχει ανακοινωθεί για τις 15 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στα Γιάννινα με την ομώνυμη ομάδα και ώρα 18.00.